BAJET UNTUK KE DISNEYLAND HONG KONG

Published June 13, 2015 by aznitaz

ok, aku summarize total bajet kat Disneyland untuk kami 5 beranak.

  • untuk entrance fees = 2 Adults + 3 kids HKD 1860 (RM 826.85) (Adult= HKD450/pax, Child=HKD 320/pax)
  • untuk photo claim = HKD 460 (RM204.40) – optional yer. ni kalo korang nak claim lah photo2 yang staff disneyland amik.
  • untuk makan kat tahitian terrace = HKD 317 (RM 140.80)

Set Chic Rice Combo HKD90

Set Chic and Fish Combo HKD96

Set Chic Leg Rice Combo HKD 94

Air  HKD22

Ice Cream HKD 15

  • Souvenirs = HKD 682 (RM303.18) – optional yer.

GRAND TOTAL = RM 1475.23

kalo tolak yg optional, bajet minima = RM 967.65

so diharap info ini dapat membantu korang untuk buat bajet bercuti ke Disneyland Hong Kong nanti 🙂

Note: Harga terkini mungkin berbeza sedikit dari info di atas memandangkan aku pergi bercuti ni tahun lepas yer. harap maklum 😀

P1100691

 

Advertisements

One comment on “BAJET UNTUK KE DISNEYLAND HONG KONG

  • Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis 🙂

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: