bajet disneyland hong kong

All posts tagged bajet disneyland hong kong

BAJET UNTUK KE DISNEYLAND HONG KONG

Published June 13, 2015 by aznitaz

ok, aku summarize total bajet kat Disneyland untuk kami 5 beranak.

  • untuk entrance fees = 2 Adults + 3 kids HKD 1860 (RM 826.85) (Adult= HKD450/pax, Child=HKD 320/pax)
  • untuk photo claim = HKD 460 (RM204.40) – optional yer. ni kalo korang nak claim lah photo2 yang staff disneyland amik.
  • untuk makan kat tahitian terrace = HKD 317 (RM 140.80)

Set Chic Rice Combo HKD90

Set Chic and Fish Combo HKD96

Set Chic Leg Rice Combo HKD 94

Air  HKD22

Ice Cream HKD 15

  • Souvenirs = HKD 682 (RM303.18) – optional yer.

GRAND TOTAL = RM 1475.23

kalo tolak yg optional, bajet minima = RM 967.65

so diharap info ini dapat membantu korang untuk buat bajet bercuti ke Disneyland Hong Kong nanti 🙂

Note: Harga terkini mungkin berbeza sedikit dari info di atas memandangkan aku pergi bercuti ni tahun lepas yer. harap maklum 😀

P1100691

 

Advertisements